Mesi hemsida

Man kan köpa tymolkristaller från Mesimestari i Finland. det är inte svårt. Här är orderlistan

http://www.hoitajat.mesimestari.fi/Hinnasto.php

Artikelnr 7202 är 1 kg tymolkristaller

Priset är i euro, inkl deras moms

Mailadressen är

mesi@mesi.fi

Skriv ett mail till dom och tala om vad du vill ha och fråga fter priset. Företagare får pris utan moms. I prislistan står inklusive finsk moms. Då vill de ha ditt momsnummer sen också. De vill väl helst man skriver på engelska, men jag tror de förstår svensla. De kommer att ge dig en summa som de vill att du betalar  via bank till dem, du får s k IBAN-nummer och Bic/Swift-kod att ange. Banken hjälper till. Sen kommer det beställda inom ett par dagar.

OM MAN VILL ANVÄNDA redan färdigt tymolpreprat istället för att göra wettexdukbitar själv, kan man köpa Apiguard från ett vanligt apotek som tar hem från Djurapoteket i Eskilstuna: Tel. 010-4475700 Fax. 016-138247. E-post: Djurapoteket.eskilstuna@apoteket.se   Adress: Djurapoteket, Mälarsjukhuset Sveavägen, 63188 Eskilstuna. Instruktioner för användning av detta finns bl a här.

Var kan man köpa tymolkristaller?
Märkt på:        

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.