Jag har en arbetsbil till birörelsen. Hjulen höll på att ramla av då spindellederna var slut så den var tvungen att in till bilvekstad några dagar. Men jag behövde ut till bigårdar med krypmogna drottningpuppor. Men när man är klar med arbetet i en bigård och stänger rökpusten blir den inte helt tät och man får brandrök inne i bilen. Inte speciellt kul. Så jag fixade ihop en rökpustlåda till cykelstället som används på dragkroken. Vad skönt! Också när jag fick tillbaka bibilen. Den har aldrig gått så tyst som nu på de gropiga grusvägarna.

Rökpustlåda3 Rökpustlåda Rökpustlåda2

Rökpustlåda till personbilen
Märkt på:

2 reaktion på “Rökpustlåda till personbilen

  • juli 24, 2016 kl. 6:01 e m
   Permalänk

   Om rökpusten inte hade stängts och hade rykt under färden, vilken jag känner en biodlare som brukar göra så, då hade man kunnat likna det vid en gengasbil.:)

   Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.