I många år hade jag en webbsida för elgonbin, på svenska och på engelska. I många år skedde inte heller några uppdateringar där. Sen skaffade jag bloggarna, den svenska och den engelska där jag delade tankar om biodling med fokus på resistensavel mot varroa.

För 1,5 år sedan ungefär gjorde jag en ny engelsk hemsida, elgon.es

För en månad sen ungefär gjorde jag en ny svensk också, elgon.se

Observera skillnaderna i domän-namn på slutet.

Nu har jag justerat den svenska igen litet. De nya hemsidorna är s k responsiva, dvs de anpassar sig automatiskt till den bredd på skärmen man använder. Jag hittade ett alldeles utmärkt program där jag inte behöver kunna någon kodning och som har tillräckligt många bra finesser. Ni kommer t ex att märka att navigationslisten överst följer med hela tiden när man scrollar. Den finns på Appstore för en billig penning och heter Wolf.

En sida som kanske är av speciellt intresse för många är den artikel som heter ”Resistensavel”. Där finns de senaste erfarenheter nu under några år om de nya och modifierade strategierna jag prövat i resistensavelsarbetet. Det finns nog anledning att återkomma till dem.

Websidorna uppdaterade
Märkt på:            

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.